Rutten van der Weijden | Zomerhuis Reeuwijk opgeleverd! - Rutten van der Weijden

  • 22 jun


  • RVDW

Zomerhuis Reeuwijk opgeleverd!

Het huis is veranderd van gesloten en donker naar een open, licht en vriendelijk zomerhuis! De indeling is aangepast zodat het huis ruimtelijker aanvoelt en vanuit de transparante serre is er nu een prachtig uitzicht op de Reeuwijkse plassen. Daarbij heeft het vrijwel geheel vernieuwde huis vanzelfsprekend het comfort en de bouwkundige kwaliteit van de huidige normen gekregen.

Voor meer informatie zie onze portfoliopagina

Opdrachtgever
particulier

Locatie
Plassengebied Reeuwijk

Oppervlakte
80 m2

Programma
zomerhuis

Aannemer
Aannemingsbedrijf Goudriaan Jongerius, Waarder

Realisatie
2013-2014

Delen

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn